Dierenpension Heerenveen gaat sluiten

LUINJEBERD – Na 12½ jaar met heel veel plezier voor dieren te hebben gezorgd, gaat Dierenpension Heerenveen sluiten. Het pension stond al enige tijd  te koop. Afgelopen week is er overeenstemming bereikt, waarbij de kopers hebben laten weten het pension niet te willen voortzetten. Op 15 januari 2018 sluit Dierenpension Heerenveen haar deuren. Tot die datum kunt u uw dier(en) blijven brengen als u opvang nodig heeft. ,,Gelukkig zijn in de omgeving meer pensions. Wij adviseren om een of meerdere pensions te bellen en een kennismakingsbezoek te brengen. Ieder pension is anders. Het is fijn om een pension te hebben dat past bij uw persoonlijke voorkeuren maar natuurlijk ook bij uw dier(en). Vind u het leuk om persoonlijk gedag te zeggen? Op zaterdag 6 januari en zaterdag 13 januari zijn wij zelf aanwezig tussen 10.00 en 12.00 uur” laten Marina en Onno van Deursen weten. Hieronder een kort overzicht van...

Lees verder » [post-views]