DoDaDo actief op Special Olympics

Ook dit jaar heeft DoDaDo (zwemmen) mee gedaan aan de Special Olympics. 's Ochtends vroeg vertrok het team met zeven zwemmers en vrijwilligers naar Heerenveen. Het programma was als volgt: 's ochtends de voorrondes en 's middags de wedstrijden. De fanatieke zwemmers van DoDaDo werden goed toegejuicht door vrijwilligers en familie/medebewoners. In verband met het uitlopen van de wedstrijden werden dit jaar de uitslagen/medailles/vaantjes voor het individuele zwemmen nagestuurd (2x goud. 2x zilver en 1x brons).Wel was er direct de prijsuitreiking van de estafetteploegen. Hierbij behaalden Harry. Mickey. Wybren en Elroy de tweede plaats. Dus nog eens vier zilveren medailles erbij. Na een zeer geslaagde en vermoeiende dag keerden de zwemmers weer naar huis.DoDaDo actief op Special Olympics

Lees verder » [post-views]