Doneeractie voor blokkade-organisatie A7

Er is een inzamelingsactie gestart voor de mensen die zaterdag voor een blokkade zorgden op de A7 nabij Joure. Daarmee hielden ze bussen tegen met daarin anti-zwarte-piet-demonstranten op weg naar de intocht van Sinterklaas in Dokkum. Degenen die de blokkade organiseerden worden mogelijk beboet voor de actie. Een man uit Lelystad is op doneeractie.nl de actie begonnen om geld in te zamelen om die boetes te betalen. Dat doet hij om ze te bedanken.De initiatiefnemer zegt het niet eerlijk te vinden dat de actievoerders moeten opdraaien voor de boetes. Het doel was om 3000 euro op te halen, maar zondagmiddag was dat bedrag al binnen en stond de teller al om ruim 13.000 euro. Het initiatief krijgt veel bijval en de donaties komen uit het hele land. Veel mensen maken de actievoerders complimenten voor de blokkade-actie.Doneeractie voor blokkade-organisatie A7

Lees verder » [post-views]