DTL vergeet te winnen van It Fean

Afgelopen zaterdag speelden beide senioren teams een uitwedstrijd tegen It Fean in Surhuisterveen. Nadat het tweede nipt had verloren van It fean 2, was het aan de bouwbedrijf Postma formatie om de twee punten wel mee te nemen naar Hantum.De eerse helft ging het allemaal nog niet van een leien dakje bij DTL. Er werden makkelijk tegendoelpunten geïncasseerd en daardoor was er voor het aanvallende vak niet veel tijd om te scoren. DTL liep achter de feiten aan en keek constant tegen een achterstand van een à twee doelpunten aan. Halverwege de eerste helft begon het echter te draaien bij DTL. Waar de afronding eerst nog niet optimaal was, werden de kansen er nu wel ingegooid. Dat resulteerde uiteindelijk in een nipte voorsprong van 8-9 in de rust.Toch was DTL nog lang niet vlekkeloos en het was duidelijk dat er de tweede helft uit een ander vaatje getapt moest worden....

Lees verder » [post-views]