Goede resultaten voor Turn- en Gymsport Dokkum

Op zaterdag 18 november was de eerste plaatsingswedstrijd van de 1e en 2e divisie turnen in Assen. Dit was voor vier turnsters van Turn- en Gymsport Dokkum de eerste kans om zich te plaatsen voor de landelijke wedstrijden en de toestelfinales.Chayenne Bosch mocht het spits afbijten bij de pupillen 1 N2. De landing van de sprong over de pegasus lukte helaas niet tot stand, maar met de tweede sprong en de oefening aan de rekstok maakte ze dit weer goed.  Op de balk waren de zenuwen aanwezig, waardoor ze van de balk viel. Op de vloer turnde ze ijzersterk. Chayenne behaalde hier het hoogste cijfer van haar categorie en plaatst zich hiermee voor de toestelfinale. In het eindklassement eindigt Chayenne net naast het podium op een knappe vierde plek.In de tweede wedstrijd turnde Dané Koenen in de categorie pupil 2 N2. Ze turnde mooie oefeningen en behaalde op de vloer...

Lees verder » [post-views]