GVV Junioren springen naar Friese titel

Zaterdag werden de Friese kampioenschappen groepsspringen gehouden in Nieuwehorne. GVV Feanwâlden heeft zich twee weken geleden weten te plaatsen met alle vier de teams. Er werden prachtige sprongen neergezet en dat werd beloond door de jury.GVV Junioren D; Elyse Kammelar, Natascha Post, Froukje Idema, Maureen Maarse, Caitlyn Tienstra en Marianne Bosma mochten op plank kast op het podium komen en de eerste plaats en de Friese titel in ontvangst nemen. Ook werd dit team op lange mat zesde, op trampoline valmat zevende en achtste op pegasus trampoline.GVV jeugd D; Simon den Uyl, Tom van der Bremer, Jakob v/d Wal, Wesley Salters, Johannes Rijpma, Tyme de Bruin, Yanick v/d Berg. Dit team heeft zich in de training flink verbeterd en dit lieten ze ook op de wedstrijden zien. Het team pakte op trampoline valmat en op plankoline valmat het zilver.GVV/Hercules Junioren D; Ties van Kersteren, Jens Jellema, Sjoerd-Jan Veltman, Sietse Harm...

Lees verder » [post-views]