Kun je zingen? Zing mee op kerstavond in het kerstkoor in Sportstad Heerenveen

HEERENVEEN – Vindt u zingen leuk? Meld u dan aan voor het Groot Heerenveens Kerstkoor en zing mee in het koor op 24 december in de kerstviering in Sportstad. Voor de twaalfde keer alweer viert Heerenveen kerstfeest in Sportstad. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en het belooft weer een sfeervolle, mooie avond te worden. Ook nu zullen twee gelegenheidskoren meewerken: een kinderkoor en een Groot Heerenveens Kerstkoor van meer dan honderd zangers en zangeressen. Vindt u zingen leuk, meld u dan aan voor het Groot Heerenveens Kerstkoor! Het koor staat ook dit jaar weer onder leiding van John Verrijk en zal zijn de kerstviering enkele liederen zingen. Sopraan, alt, tenor of bas. Alle stemmen zijn welkom. Meld je aan via kerstkoor@perspectief.frl. Het koor repeteert vier maal in Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1 in Heerenveen. De eerste repetitie is woensdagavond 6 december van 19.30 tot 21.30 uur. Andere data: woensdagavond 13...

Lees verder » [post-views]