Overzicht Theater De Koornbeurs

FRANEKER – Hieronder weer een beknopt overzicht van de programmering van Theater De Koornbeurs in Franeker. Voor jong en oud zijn er voorstellingen te zien. Meeuw trapt op woensdag 22 november vanaf 20.15 uur af met My Bloody Family. In het theaterstuk doodt een vader zijn dochter. Dus doodt de moeder de vader. Dus wreekt de zoon de vader en maakt zijn moeder koud. Op zondag 26 november treedt vanaf 15.00 uur Rudolf Nammensma op. Hij voert ‘Een zondagmiddag met Maria Callas’ op. Nammensma gaat aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten in op het leven van de sopraan Maria Callas. Dinsdag 28 november is er vanaf 20.15 uur de film Die Gottliche Ordnung. Daarin is Nora een jonge huisvrouw en moeder. Samen met haar twee zoons en echtgenoot woont zij in een vredig nieuw dorpje. Tot zij besluit op te komen voor haar rechten als vrouw en te willen...

Lees verder » [post-views]