Record aantal scholen naar Sinterklaassprookje in Joure

JOURE: Stichting Sinterklaassprookje ontvangt op 29 en 30 november 21 scholen met een bijna duizend kinderen.  Na wat schrale jaartjes is het toch gelukt om meer scholen weten te benaderen die het sinterklaassprookje willen bezoeken. Scholen uit o.a. uit Sloten, Oosterzee, Echtenerbrug, Sint Nicolaasga maar natuurlijk ook uit Joure zijn dit jaar de gasten van het Sinterklaassprookje. Dit jaar wordt het sprookje gespeeld “Sinterklaas en Vadertje tijd” geschreven door Annemarie van Esveld. Op de vrijdagavond,  1 december, is voor een ieder ook het sprookje te bewonderen in ’t Haske te Joure dat om 19.30 uur begint. Kaarten zijn hiervoor te koop bij het VVV kantoor te Joure en aan de zaal. Advertentie: Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering.

Lees verder » [post-views]