SC Veenwouden op karakter langs Marum

In een matig duel is SC Veenwouden er in geslaagd de tweede overwinning van het seizoen te boeken. Een zwaar bevochten overwinning omdat Marum zeker niet de mindere was in dit duel. Marum had een groot gedeelte van de wedstrijd een veldoverwicht maar deed daar te weinig mee. De thuisclub wist met veel werklust op karakter de overwinning uit het vuur te slepen.De wedstrijdTrainer Riemer Kooistra van de thuisclub moest opnieuw puzzelen om tot een opstelling te komen want naast de geschorste Klaas van der Veen miste het door blessures ook Andries Hoekstra en Robbert Lodewijks waardoor hij een volledig nieuw centraal verdedigingsduo moest formeren. Bauke Reitsma en Nico van der Mark mochten deze taak deze middag gaan uitvoeren en deden dat naar behoren. Op het goed bespeelbare veld kreeg Marum de eerste mogelijkheden maar Jorrit Jonkman en Daniel Laturiuw faalden in de afwerking.De thuisclub had nog geen kans gehad...

Lees verder » [post-views]