Stichting Phéron steunt bij het grootste verlies

LEEUWARDEN – Wat doe je dan als nieuwe papa en mama als je nietsvermoedend in het ziekenhuis aankomt en een paar uur later de bevalling achter de rug is, maar je zoontje of dochtertje niet meer leeft? ,,Je eigen wereld stort in elkaar, je weet het niet meer. Maar dit is wel de enige week dat je met je kindje samen kunt zijn. Hij of zij moet immers gecremeerd (of begraven) worden. Je bent afhankelijk van hulpverleners om je heen, zoals het ziekenhuis, de uitvaartverzorger, de kraamhulp en natuurlijk vrienden en familie. Heel erg fijn, deze mensen om je heen, maar het enige wat je wilt is tijd doorbrengen met je kindje en herinneringen maken in de korte tijd die je nog rest”, aldus een moeder van een stilgeboren kindje uit Leeuwarden. Om je hierbij te helpen zijn Paul en Sharon, die zelf hun zoon Phéron verloren na een voldragen...

Lees verder » [post-views]