Tik van Orca dreunt nog na bij Neptunia

TUBBERGEN Na de eerste nederlaag in de derby tegen Orca ging het gisteren opnieuw mis voor Neptunia’24. In Tubbergen kregen de waterpoloheren uit Sneek hun tweede nederlaag voor de kiezen. VKC’03 hield met een uitslag van 15-11 de punten in eigen huis. De Snekers waren er op bedacht dat het in de eerste twee periodes aanpoten zou worden. De bodem van het zwembad in Tubbergen is aan één zijde niet dieper dan 1.80. Een bijkomstigheid waar de thuisploeg op getraind is en veelvuldig slim gebruik van maakt. Ondanks de bedachtzaamheid keek de ploeg van speler/coach Arjen van Leeningen halverwege de wedstrijd tegen een 9-6 achterstand aan. In theorie zou dat geen probleem moeten zijn, Neptunia is kwalitatief beter dan de Twentenaren, en zou het in de tweede helft goed moeten kunnen maken. Helaas ging die vlieger ging niet op. Neptunia kreeg de ene na de andere betwiste uitsluiting te verduren...

Lees verder » [post-views]