Twee maal goud voor OBQ-DFS tijdens RG Omnia Cup

AALSMEER – In sporthal De Bloemhof in Aalsmeer werd zaterdag 18 november de RG Omnia Cup gehouden met ritmische gymnasten van veertien clubs  uit Zwitserland, België, Duitsland en Nederland. De ritmische gymnasten van OBQ-DFS namen deel met acht meisjes. Zij wonnen twee keer goud, twee keer zilver en een keer brons. Seniore Jente Bouma draaide twee sterke oefeningen met hoepel en bal en liet zo de concurrentie ver achter zich. Met 19.783 won zij de gouden medaille. Ook Nijah de Boer was een klasse apart bij de junioren en won met meer dan twee punten verschil met haar bal- en hoepeloefening: 19.649 tegen 17.083 van de Belgische Lien Pluym. Lis Stinstra uit Harlingen en Sanderijn Klijnsma wonnen beide het zilver in hun categorie met hun oefening zonder materiaal. Yalena Klijnsma van OBQ-DFS won het brons bij de pre-junioren met haar oefening zonder materiaal en hoepel. Seniore Nadine Hoitinga behaalde een vijfde plaats en pre-junioren Djura Posthumus en Seraya Broersma uit Franeker...

Lees verder » [post-views]