Tweede zaalwedstrijd KV Veenwouden levert geen punten op

Zaterdag 18 november stond de tweede zaalwedstrijd voor KV Veenwouden 1 op het programma. De spelers van het team van Daniel Keizer mochten het opnemen tegen Spannum 1, vorige ontmoeting resulteerde in een 9-10 verlies voor de blauwwithemden. Veenwouden was er op gebrand dit keer de punten niet weg te geven.Eerste schot van Henk Moorlag resulteerde direct in een voorsprong voor Veenwouden, gevolgd door mooie aanvallen van beide partijen ging het de eerste 15 minuten gelijk op. Toen het scorebord een stand van 8-6 in het voordeel van Spannum aangaf sloeg de wedstrijd echter om. Veenwouden vergat zichzelf na mooi opgezette aanvallen te belonen tijdens de wedstrijd, waar Spannum dit wel deed. Toen scheidsrechter F. de Leeuw de eerste helft gedaan floot stond er een 15-8 achterstand op het scorebord voor Veenwouden.De blauwwithemden kwamen vol goede moed uit de kleedkamer, gebrand om de stand weer recht te trekken. Eerste gedeelte...

Lees verder » [post-views]