VV Zwaagwesteinde en SC Twijzel delen de punten in de derby

Op het nieuwe kunstgrasveld van Twijzel stond de derby SC Twijzel - Zwaagwesteinde op het programma. Onder leiding van scheidsrechter van Houten ‘die overigs matig floot’ werd er om 15 uur afgetrapt. Zwaagwesteinde begon gelijk scherp aan de wedstrijd. Dit had en moest in de eerste minuut al de 0-1 betekenen na een prima voorzet van Lieuwe de Roos, maar Wymer de Vries miste de opgelegde kans en schoot wild over in plaats van rustig de bal in het lege goal te tikken. Verder gebeurde er weinig in de eerste helft tot de 30e minuut. Toen Johannes v/d Meulen onverwacht na een fout van Jan Venema de 1-0 kon maken. Zwaagwesteinde had het betere voetbal al leverde dit maar één grote kans op van Rene Vellinga die door de keeper van SC Twijzel zeer knap en met wat geluk werd gered. Verder gebeurde er weinig in de eerste helft en na...

Lees verder » [post-views]