White Cowbell Oklahoma, Rumjack en Wipneus en Pim in Bolwerk

SNEEK Het Amerikaanse White Cowbell Oklahoma komt vrijdag naar het Bolwerk in Sneek. Zaterdag een speciale XL-edition van Greatest 80’s Party met huis DJ Johnny en als speciale gasten Wipneus en Pim. Een dag later beklimt het Australische The Rumjacks het Sneker poppodium. White Cowbell Oklahoma maakt southern hardrock zoals het hoort: snoeihard en compleet over de top. Binnen dit genre zijn deze Amerikanen een van de meest toonaangevende bands. Daarbij pakken ze het bij elk concert groots aan. Vuurwerk, watermeloenen, wc-papier, mooie dames en een hele bouwmarkt aan elektrisch gereedschap; het komt allemaal voorbij als deze redneck-rockers op het podium staan. Maar wat ze op het podium brengen, is geen melige show met alleen maar flauwekul, maar een gedegen rockband. Met een show die doordrenkt is met invloeden uit de jaren 70, waarbij je moet denken aan KISS, Alice Cooper, ZZ Top en Deep Purple, speelden ze al heel...

Lees verder » [post-views]