5 podiumplaatsen voor WIK-FTC tijdens eerste plaatsingswedstrijd NK

HEERENVEEN – De eerste plaatsing wedstrijd voor de landelijke wedstrijden vond afgelopen weekend plaats in Assen. Heel vroeg in het seizoen is het nog wat lastig om de oefeningen stabiel te krijgen maar de meiden wisten het er goed vanaf te brengen. De ochtend is gestart met de senioren, 6 wel te verstaan! Aan de vering van de gymnova brug zijn we inmiddels gewend en dus hebben de dames stabiele oefeningen gedraaid. Hier en daar was er een val op balk en is niet alles geteld, dat nemen we mee voor de training. Op vloer zijn door Adana en Marle mentale stappen gemaakt. Met hier en daar een basis serie omdat deze vloer een stuk harder was dan onze eigen vloer, konden we hier met een glimlach de jury af groeten, op naar het laatste toestel! Op sprong kon nog niet iedereen voluit springen, met degelijke sprongen en een nette...

Lees verder » [post-views]