Amnesty’s Schrijfmarathon in De Knipe en Tjalleberd

HEERENVEEN – Na de zeer succesvolle Schrijfmarathon afgelopen jaar, gaat Nederland opnieuw massaal brieven schrijven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Tijdens de Amnesty’s Schrijfmarathon van vorig jaar werd in Nederland een recordaantal van 166.000 brieven geschreven. Wereldwijd werden bij 4,7 miljoen brieven, kaarten, handtekeningen, sms’jes en WhatsApp’jes verstuurd. Net als vorig jaar wordt ook in De Knipe en Tjalleberd op 10 december aanstaande volop geschreven. In het PKN kerkelijk centrum De Knipe (Meyerweg 70, de Knipe) en PKN kerkelijk centrum Tjalleberd (Aengwirderweg 280, Tjalleberd) worden om 10.00 uur de deuren geopend en schrijven we tot 18.00 uur door. Iedereen die wil wordt van harte uitgenodigd om binnen te komen en een of meerdere brieven schrijven. Meedoen is simpel: er kunnen voorbeeldbrieven worden overgeschreven, maar men mag ook zelf schrijven. Er worden brieven geschreven voor mensen die gediscrimineerd worden om wie ze zijn, die vastzitten omdat ze voor hun...

Lees verder » [post-views]