Bijscholing voor afleggers bij uitvaart

De klinische les van 16 november 2017 in de aula van Damwâld was een leerzame ochtend. Meer dan 30 personen die altijd klaar staan voor de laatste verzorging werden bijgeschoold door Edwin Spieard van Special Death Care. Hij is ervaren in datgene waar de basisverzorging niet meer voldoende is. Zijn ervaring is onder andere bij ziekenhuizen, rampenteam MH17, mensen met zelfdoding en verminking,  rampenteam Duitsland etc opgedaan. Als men een thuisopbaring wil kan er heel veel geregeld worden. Dat bleek wel uit zijn verhaal.Samen met uitvaartzorg Zeilinga, Marjanna uit Dokkum en Edwin van Special Death Care werd een boeiende ochtend georganiseerd. Vele vragen kregen antwoorden en veel informatie is weer opgeslagen voor de komende tijd. De groep afleggers in de regio Noord-Oost Fryslân is weer bijgeschoold.Bijscholing voor afleggers bij uitvaart

Lees verder » [post-views]