Black Friday in binnenstad Leeuwarden

LEEUWARDEN – Black Friday, het jaarlijks terugkerende koopjesfeest dat nu ook in Nederland steeds meer wordt gevierd, vindt plaats op vrijdag 24 november. Ondernemers in de binnenstad van Leeuwarden maken er samen met de horeca een mooie dag van. Meer dan zestig bedrijven doen eraan mee. Er zijn veel spetterende aanbiedingen en winkels delen bonnen uit voor een gratis tweede kop koffie bij deelnemende horecazaken, zwarte koffie waarschijnlijk… Je kunt een deelnemer herkennen aan de speciale raamposter. De winkels zijn extra lang open: er is een speciale Black-Friday-koopavond tot 21.00 uur. Daarnaast zijn er nog een paar extra redenen om een bezoek aan de binnenstad te brengen. Op vrijdag start ook het festival Explore the North, een festival op onvermoede plekken, voor dwalers, dromers en denkers. En als klap op de vuurpijl treden donderdag, vrijdag en zaterdag De Vuurmeesters op. Kom de vuurkunstwerken bekijken door de hele binnenstad, op pleinen,...

Lees verder » [post-views]