Bruidsbeurs Trouwen in Stijl in Lunia Oldeberkoop

OLDEBERKOOP – In Lunia wordt zondagmiddag van een tot vijf uur een Bruidsbeurs gehouden. De eerste 25 bruidsparen krijgen zelfs een overnachting cadeau. Trouwen in Lunia. Romantiek. Traditioneel. Nostalgische sfeer. Het levert altijd mooie plaatjes op, dat bruidspaar op het bordes. Zij in smetteloos wit, zo mooi als ze nog nooit was met die jurk en dat geweldige kapsel. En hij, de bruidegom, in smoking dan wel jacquet. Met het monumentale Lunia als decor. Het oog gericht op die twee die stralen, zweven en misschien ook wel dagdromen over een leven dat in werkelijkheid nog moet beginnen. De trouwdag. Een sprookje waarbij de romantiek hoogtij viert. Een feestdag die je moet proeven en beleven. Dat is wat de standhouders van de bruidsbeurs van Lunia nastreven: de trouwdag moet onvergetelijk worden. Hij wordt ook onvergetelijk als iedereen en alles op elkaar is afgestemd: de kapper, de fotograaf, de visagiste, de catering, de...

Lees verder » [post-views]