Carbidschieten: vraag op tijd aan

Het afschieten van carbid is een echte traditie bij oudejaarsdag. Het is belangrijk dat dit veilig en zonder al te veel overlast gebeurt. Wil je carbid afschieten dan heb je toestemming van de burgemeester nodig.Vraag op tijd aanMeld de locatie aan bij de gemeente om toestemming te krijgen. Maak hiervoor gebruik van het meldingsformulier. Dit meldingsformulier moet vóór 7 december worden ingediend.Na het invullen kan het formulier per post worden ingediend bij de burgemeesters van de verschillende gemeenten DDFK, postbus 13, 9290 AA Kollum. Ook kun je het formulier digitaal opsturen naar veiligheid@ddfk.nl, onder vermelding van ‘Melding carbidschieten’. Aanvragen die na 7 december 2017 binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen!Meer informatieKijk voor de regels en het aanmeldformulier op www.ddfk.nl.Carbidschieten: vraag op tijd aan

Lees verder » [post-views]