De Kompenije in Jubbega rockt voor de derde keer

JUBBEGA – Voor de derde achtereenvolgende keer staat Jubbega in het teken van ‘Kompenije ROCK’. Op zaterdag 25 november ‘sil it heve’ en als het aan Pieter Hessels uit Hoornsterzwaag ligt, rockt het multifunctioneel gebouw De Kompenije door tot ergens half twee ’s nachts. “Dan is it moai west.” Pieter Hessels (52), in Hoornsterzwaag werkzaam als eigenaar en directeur van het bedrijf HPS Techniek, heeft in zijn vrije tijd alles met muziek (vooral rock) en sport (vooral motorsport) en wil niets liever, dan nieuwe talenten motiveren. Of het nu om sport gaat, of om muziek, Pieter Hessels wil talenten graag helpen een carrière op te bouwen. Wat de sporttalenten betreft, dat hoeft voor Pieter niet in deze editie van de GrootHeerenveen Krant. “Het gaat nú om ‘Kompenije ROCK’.” DILANA SMITH OP VERJAARDAGSVISITE Pieter Hessels: “Hoe ‘Kompenije ROCK’ is ontstaan, willen jullie weten? Ik ben altijd al muziekliefhebber geweest. Met coverbandjes...

Lees verder » [post-views]