Drachten/Van der Wiel laat punten liggen tegen CSL

DRACHTEN – In haar eerste thuiswedstrijd liet de KV Drachten de punten onnodig aan CLS uit Britsum. Drachten verloor met 24-26. Hieronder het door de club ingezonden verslag; Nadat Drachten de score nog had geopend legde CSL in de fase daarna, onder aanvoering van routinier Rene Radersma, de fouten bij een soms wat onmachtig ogend Drachten, genadeloos bloot. De achterstand liep op tot steeds 4 of 5 doelpunten. Radersma werd onbetwist topscoorder van de wedstrijd met 8 doelpunten. Drachten bleef wel vechten en benutte steeds vaker haar kansen. Na de rust wisten de Drachtsters zelfs nog één keer op 17-16 op voorsprong te komen maar ze maakten het niet af. CSL benutte wel de wat spaarzamer wordende kansen en verdedigde goed. Drachten maakte het CSL daarin soms wel heel gemakkelijk. Drachten bleef in de eindfase steeds hangen op een punt maar kon, ondanks een aantal wisselingen in het team, niet de wedstrijd...

Lees verder » [post-views]