Dubbele winst UNIS Flyers geeft gevoel van vorig seizoen

HEERENVEEN – Voor het eerst in lange tijd behaalde UNIS Flyers dit weekeinde weer een dubbele zege. Zaterdag werd na drie blamerende thuisnederlagen gewonnen. Liège werd met 8-3 de bus in gestuurd. Een dag later werd in Tilburg Trappers Toekomstteam met dezelfde cijfers verslagen. Er moest wat gebeuren bij UNIS Flyers, dat was twee weken geleden na de derde thuisnederlaag op rij in de BeNe-League meer dan duidelijk. Trainer Mike Nason greep naar een probaat middel. ,,We hebben het team een paar dagen extra vrij gegeven. Meteen vanaf de eerste training deze week zag je dat er weer frisheid bij de jongens was. Nieuw elan’’, aldus Nason. Hij roemde de sfeer in het team, die ook steeds goed gebleven was na elke nederlaag die geleden was de afgelopen weken. ,,Ik denk omdat iedereen wel weet dat we elk seizoen in de tweede maand dat we bezig zijn een moeilijke periode...

Lees verder » [post-views]