Inschrijving Kleine Prijs van Fryslân gestart

LEEUWARDEN – De inschrijving voor talentenwedstrijd Kleine Prijs van Fryslân 2018 is gestart. Deelnemers kunnen strijden voor 1.500 euro en optredens op onder andere Eurosonic Noorderslag 2019.  De Kleine Prijs van Fryslân staat open voor alle muzikanten en heeft als doel om ervoor te zorgen dat beginnende acts uit de Friese popcultuur een mogelijkheid krijgen om op te treden. Er zijn wel een paar voorwaarden om mee te mogen doen aan de Kleine Prijs van Fryslân. Zo moet de act voor minimaal vijftig procent uit Friesland komen, mag de act nog geen platencontract hebben en mag de act geen voormalige winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân zijn. De Kleine Prijs van Fryslân 2018 bestaat uit zeven voorrondes in februari en maart, twee halve finales in mei en één finale in juni. In de finale zullen verschillende prijzen worden weggegeven. De winnende act gaat optreden op Freeze Festival 2018, Eurosonic...

Lees verder » [post-views]