Meer dan 380 kinderen bij schuimparty in zwembad it Gryn

STIENS – De jaarlijkse schuimparty werd vrijdagavond 17 november, met medewerking van drive-in show ‘Breath the Music’, georganiseerd in zwembad it Gryn. Alweer voor de vijfde keer werd de party gehouden. Ook dit keer was het een enorm succes met alleen maar lachende gezichten en erg veel schuim. Na een prima voorverkoop werden er op de vrijdagavond ook nog vele entreekaarten verkocht. Met meer dan 380 kinderen werd het een zeer geslaagde disco-avond die volgens alle kinderen ook volgend jaar voor herhaling vatbaar is. Op de daaropvolgende zaterdagmiddag werd er nog een schuimparty voor de cliënten van Talant georganiseerd. Personeel had zich vrijwillig beschikbaar gesteld en ook hier werd volop genoten van ‘muren van schuim’ die soms wel een meter hoog waren. Hier waren eveneens vele blije gezichten te zien. De eerstvolgende disco-activiteit in zwembad it Gryn zal zijn op vrijdag 1 december 18.30 uur met ‘de Pietenavond’.  Kijk voor meer...

Lees verder » [post-views]