Net geen puntje voor ONT tegen koploper

OPEINDE – ONT heeft zaterdag met 1-0 verloren van Broekster Boys. Hieronder het door de club ingezonden verslag: Heel lang leek het er op dat een compact spelend ONT koploper Broekster Boys twee punten ging ontfutselen. Broekster Boys liep zich keer op keer stuk op de hechte ONT verdediging. Pas vijf minuten voor tijd capituleerde ONT. Een schot van afstand besliste de partij. Het scenario vooraf was duidelijk. Koploper Broekster Boys reisde af naar Opeinde om kloploper te blijven én om de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Dat laatste bleek vóór de wedstrijd al niet mogelijk omdat de wedstrijden van de concurrenten CVVO en Leeuwarder Zwaluwen werden afgelast. Dus bleef over om koploper te blijven. Voor ONT was het script van een andere orde. De Opeindenaren bivakkeren in de onderste helft van de ranglijst. Het is puntjes sprokkelen en dat was ook de intentie tegen Broekster Boys. Dus...

Lees verder » [post-views]