Ondanks verlies behoudt Quick Stick dames 1 haar koploperspositie

HEERENVEEN – Afgelopen zondag speelde Quick Stick dames 1 uit tegen de nummer 4: Leusden. Dit technisch sterke team uit de tweede klasse won geflatteerd met 4-1 van Quick Stick. Ondanks het verlies behoudt Quick Stick dames 1 haar koploperspositie, omdat haar directe tegenstander, Groninger Studs dames 1, ook verloor.  De eerste helft creëerde Quick Stick al binnen een minuut een grote kans, die helaas onbenut bleef. Kort daarop forceerde Leusden een strafcorner die door lijnstop Brit Herder van de lijn werd gehaald. In de 10e minuut kreeg Quick Stick weer een grote kans, die helaas net naast werd geflatst door Lisan ten Berge. Al gauw volgde een strafcorner voor Heerenveen, die goed werd verdedigd door Leusden. Leusden bleek wel doeltreffend met haar corner en scoorde zo de openingstreffer. 1-0. Quick Stick bleef pressen op Leusden, waardoor Quick Stick meerdere keren een schot loste op de goal van Leusden. Deze werden...

Lees verder » [post-views]