Ongeïnspireerd Drachtster Boys verliest van Alkmaar

DRACHTEN – De zaalvrouwen van Drachtster Boys hebben vrijdagavond met 5-2 verloren van Team Alkmaar. Hieronder het door de club ingezonden verslag: Voor de vrouwen van Drachtster Boys was het vrijdag een uitgelezen avond om een serie van 3 wedstrijden te beëindigen met 9 punten. Hoe anders was de werkelijkheid. Team Alkmaar had zich prima ingelezen in de kracht/zwakte van Drachtster Boys. De 1 e helft begon dan ook redelijk afwachtend van beide kanten. Wat wel opviel was dat 2 speelsters bij Team Alkmaar de dienst uit maakten (Aike Verschoor en Milenca van Ee), de ene achterin en de andere voorin. Daarnaast was er een aantal jeugdige speelsters die verrassend en fanatiek acteerden. Niet verbazend dat de 1-0 viel door een volley van Milenca van Ee uit een corner. De Drachtster dames kwamen niet verder dan schoten van afstand door Esther van Toledo en Marian Meijer. De 2-0, gemaakt door...

Lees verder » [post-views]