Prima herstel van De Waterpoort

SNEEK – In de eerste thuiswedstrijd van dit zeilseizoen heeft De Waterpoort zich hersteld van de mislukte start in Heerhogowaard. Het bezoekende Refleks, afkomstig uit uit Rijswijk, werd na een doelpuntrijk duel met lege handen naar huis gestuurd: 25-21. De Waterpoort schoot uit de startblokken. Door middel van vlot combinatiespel liepen de Snekers binnen een kwartier uit naar een 12-7 voorsprong. Met name aanvoerder Nick Huitema en schutter Martijn Barendsen wisten de korf makkelijk te vinden. Toen de Rijswijkers waren bekomen van de schrik, knokten zij zich in het tweede deel van de eerste helft terug in de wedstrijd. Ondanks het goede spel van De Waterpoort was het verschil bij rust relatief klein: 15-12. Coach Ralph de Vries gaf tijdens de pauze aan dat er goed werd gespeeld. ,,We schoten met name in het begin een ontzettend hoog percentage, maar het verschil had groter moeten zijn. Drie doelpunten voorsprong, in...

Lees verder » [post-views]