Recensie | Fantastische Serenade aan de liefde en de dood

LEMMER – Joris Linssen en zijn band Caramba gaven afgelopen zaterdag voor een volle zaal van theater De Hege Fonnen een fantastische serenade aan de liefde en de dood. Twee elementen van het leven, die vooral in Mexico aanleiding zijn om een serenade te geven. Joris, die in Mexico heeft gestudeerd, is met deze Mexicaanse gewoonte ook in Nederland aan de slag gegaan. De eerste zaterdag in Oktober raast hij met zijn band door heel Nederland om aan verzoeken voor een liefdesserenade te voldoen. Op 2 November, Allerzielen, eren Joris Linssen & Caramba overledenen met een liedje in het bijzijn van nabestaanden. In het avondvullend programma Serenade praat Joris Linssen zeer onderhoudend over de Mexicaanse gewoonte en hoe Caramba daar invulling aan geeft. Vooral het verhaal over de dood door een hersentumor van een klasgenootje van de middelbare school maakt diepe indruk. Claire was hem erg dierbaar en heeft hem...

Lees verder » [post-views]