Restaurant Kei College open voor gasten

  Leerlingen serveren driegangenmenu HEERENVEEN – Restaurant ‘De Jonge Garde’ van het Kei College is vanaf donderdag 23 november weer geopend voor gasten. Leerlingen uit het vierde jaar serveren vanaf dan vrijwel iedere donderdag tot en met maart een driegangenmenu voor 12,50 euro. Reserveren is noodzakelijk voor iedereen die een vorkje wil mee prikken. Het restaurant op de locatie Kingweg (Ds. Kingweg 8) van het Kei College draait al jaren, voorheen als onderdeel van het VakCollege van OSG Sevenwolden. Het is een geweldige leerschool voor de leerlingen die het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie kiezen. “Leerlingen moeten de praktijk zo goed mogelijk kunnen nadoen,” vertelt praktijk docent Arjen Snapper. “Dat kan in ons restaurant. Alle technieken komen daar aan bod: het werken onder tijdsdruk, bedieningsvaardigheden en bijvoorbeeld het omgaan met gasten.” Contact Vanaf eind november tot de examenperiode is er iedere donderdagavond plek voor ongeveer 28 gasten. Het contact met...

Lees verder » [post-views]