Schoonste winkelgebieden in SWF

SNEEK De gemeente Súdwest-Fryslân is als tweede geëindigd in de categorie ‘Middelgrote gemeente met Schoonste Winkelgebieden’ in de verkiezing van het Schoonste Winkelgebied 2017. Dat maakte NederlandSchoon vandaag bekend tijdens het Landelijk Zwerfafvalcongres ‘Het Rendement van Schoon’. Uit het onderzoek, dat afgelopen zomer plaatsvond, blijkt dat de gemeente Súdwest-Fryslân het hoogst scoort van alle deelnemende gemeenten op het gebied van inrichting en architectuur. Gebleken is dat een mooie inrichting van een winkelgebied een zeer positief effect heeft op de beleving van de bezoekers. Tevens heeft het onderzoek uitgewezen dat men tevreden is over de betrokkenheid van de gemeente bij het schoonhouden van de winkelgebieden in Súdwest-Fryslân. Hierdoor verblijven bezoekers graag in de winkelgebieden. Wethouder Mirjam Bakker is er blij mee: ,,We zijn er heel trots op dat we deze prijs mogen ontvangen. Binnen onze gemeente spannen team Reiniging, team Groen en team Handhaving zich in om het zwerfafval te verminderen....

Lees verder » [post-views]