Sinterklaas 2.0 en boeven bij intocht

Zaterdagmiddag kwam Sinterklaas en zijn Pieten naar Feanwâlden. Vol verwachting stonden de kinderen in de Haven te wachten. De boot kwam, maar wat een vreemde Sinterklaas zat er aan boord. Het was een Zwarte Piet met een tabberd en mijter op. Het was Sint 2.0 met een aantal Pieten die hadden geen zin om naar Dokkum te gaan.Een paar minuten later kwam gelukkig Sinterklaas met de boot. Hij werd welkom geheten door juf Grietje. Daarna gingen ze naar de Mienskip waar het feest begon, maar o jee het grote boek was weg. Die hadden de boeven gestolen. Toen ging de inspecteur-Piet op onderzoek uit. Even later had hij de boeven gevonden. Baron de Barones nam de boeven mee en sloot ze weer op. Toen moesten Sint en zijn Pieten weer verder het land in.Sinterklaas 2.0 en boeven bij intocht

Lees verder » [post-views]