Slagerij De Schrans genomineerd voor beste slagerij van Nederland

LEEUWARDEN – Slager Johannes Hoekstra van Slagerij De Schrans kreeg internationale bekendheid met zijn broodje kameel en de grootste gehaktbal van de wereld. Nu is hij genomineerd voor de beste slager van Nederland en gaat hij ‘the challenge’ aan met andere slagerijen in Nederland. Hoekstra begon in 1994 met de slagerij op de Schrans. Vier jaar later nam hij de boerderij van zijn vader over. Liefst 90% van het rund-, kalfs- en lamsvlees van de slagerij is afkomstig van die eigen boerderij. Dat maakt de slagerij speciaal, evenals het grote assortiment. Er is van alles te koop. Vleeswaren, biefstuk, karbonades, gegrilde kippen, wild, maar ook een groot assortiment kant-en-klaar maaltijden. Van stamppotten tot lasagne, vers bereid in de eigen keuken. Al die ingrediënten, zoals nieuwe producten, kwaliteit, een groot assortiment en een uitstekende marketing, waren aanleiding voor de programmamakers van de Challenge van RTL4 om de Leeuwarder slagerij te nomineren...

Lees verder » [post-views]