VIDEO: Harkemase Boys wint na kaartenfestival van Scheveningen

Harkemase Boys heeft zaterdag in een zwaarbevochten wedstrijd met 3-1 gewonnen van Scheveningen. Op De Bosk waren de bezoekers voor rust niet de mindere. Jari de Jong zorgde voor de verdiende 0-1. Niet veel later kopte Henny Bouius de Boys op gelijke hoogte. Na rust ging het aanvankelijk gelijkop, tot een opstootje in de 65e minuut. Na dat opstootje moest Scheveningen met negen man verder en Harkemase Boys met tien. De Friezen profiteerden direct van het overwicht: Berwout Beimers maakte de 2-1. In de slotfase besliste Jorco van Hezel de wedstrijd.“Wedstrijden van Harkemase Boys staan garant voor een potje vechtvoetbal”, vertelde aanvoerder Bart de Groot direct na afloop van een heet middagje op De Bosk. De Groot stond zelf in het midden van een vechtpartij in de 65e minuut. Dat moment was uiteindelijk doorslaggevend, want na drie rode kaarten (twee voor Scheveningen en eentje voor Harkemase Boys) had de thuisploeg...

Lees verder » [post-views]