Voedselbank Heerenveen krijgt geld voor koel- en vriesruimte

HEERENVEEN: De Voedselbank Heerenveen werd op vrijdag 17 november j.l. verrast door een gift van Univé Heerenveen. Aukje Kunnen en Janny Wilmink mochten namens het personeel een cheque  ter waarde van 1225 euro overhandigen aan de penningmeester van de voedselbank, Sjoerd Zondervan. (zie bijgaande foto) Medewerkers van Univé Heerenveen hebben gedurende de zomer dit geld ingezameld en ook hebben ze op de voedselbank meegeholpen bij het samenstellen van de voedselpakketten.. In verband met de voedsel- en warenwet dient al het aan de voedselbank  aangeboden gekoeld  / ingevroren voedsel tot het moment van uitdelen gekoeld / ingevroren te blijven. De voedselbank heeft onlangs een grote koel- en vriescel kunnen aanschaffen dankzij geldelijke ondersteuning van gemeente, verenigingen kerken, particulieren en bedrijven. De gift van 1225 euro van Univé was daarbij ook een mooie bijdrage. Advertentie: Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen...

Lees verder » [post-views]