Wandelexcursie tijdens Explore the North

LEEUWARDEN – Festival Explore the North houdt zaterdag 25 november met A Guide to Leeuwarden en Historisch Centrum Leeuwarden twee expedities in de binnenstad van Leeuwarden. Vanaf festivalhart De Blokhuispoort lopen deelnemers mee met een gids die de expeditie langs een aantal onvermoede, nog geheime, plekken leidt. De gids vertelt verhalen over de stad en de geschiedenis van de locaties. Welke plekken worden bezocht, verklapt het festival nog niet. Wel kan de organisatie een tipje van de sluier geven: bezoekers die meelopen zien onderweg sessies van een aantal muzikanten en schrijvers die tevens op het reguliere festivalprogramma staan. Tijdens voorgaande edities van het festival kwamen bezoekers onder andere langs een oude zeepziederij en de kelder van het keramiekmuseum. Aanmelden voor de verschillende expedities, die op zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur starten, kan via explore-the-north.nl. Festival Explore the North, op 24 en 25 november, benut de binnenstad van Leeuwarden als podium voor...

Lees verder » [post-views]