Wereldgoal Steffen Schraa levert Rottevalle punten op

ROTTEVALLE -Rottevalle heeft zaterdag met 1-0 gewonnen van Harkema Opeinde. Hieronder het door Harkema Opeinde ingezonden verslag: De publieke opkomst bij de streekderby tussen Rottevalle en Harkema-Opeinde was heel aardig te noemen. Het zegt veel over het vertoonde spel dat er bij veel van de aanwezigen lange tijd vooral werd gesproken over de matige staat van het speelveld en de nog slechtere conditie van de lichtinstallatie. Pas in de 78ste minuut veranderde dat. Toen was het Steffen Schraa die met een fantastisch doelpunt de score opende. Hij bracht hiermee de overwinning bij de ploeg die hier het meeste aanspraak op mocht maken: Rottevalle. Het was niet zo dat Rottevalle veel sterker was dan Harkema-Opeinde. Wel waren de gastheren al vanaf de beginfase dreigender dan de Harkemasters, zonder hierbij overigens echt uitgespeelde kansen te creëren. Bij de groengelen ging veel mis. Er werd vaak te gehaast gespeeld waardoor regelmatig passes niet...

Lees verder » [post-views]