Winterfair Hege Stins te Stiens met knutselspektakel voor jeugd

STIENS – De Hege Stins biedt op vrijdag 24 november plaats aan een gezellige winterfair. De deuren van de winterfair openen om 16.00 uur en sluiten om 22.00 uur. Op deze winterfair, zijn vele verschillende ondernemers en hobbyisten te vinden. De initiatiefnemers hebben de keuze gemaakt om deze keer de kleine ondernemers uit te nodigen zonder stenen winkel. Niet alleen is er aan de volwassenen gedacht, ook de kinderen worden niet vergeten. Kinderwerk Stiens verzorgt van 16.30 – 21.00 uur een gezellig knutselspektakel: voor een kleine vergoeding mag je aanschuiven om iets leuks te maken. Er zullen verschillende demonstraties zijn tijdens de winterfair. De koffie, koek, chocolademelk en een warme kom erwtensoep mogen natuurlijk niet ontbreken. U kunt onder meer de volgende producten aantreffen: hand gebreide sokken, wol en haakgaren, bijenhoning, zelfgemaakt Babyborn-kleding, brocante, massagepraktijk, alles over gezonde voeding, zelfgemaakte sieraden, tapparfum en woondecoratie. Kijk voor meer informatie op de...

Lees verder » [post-views]