Geslaagd darttoernooi in Triemen

Op zaterdag 18 november werd het jaarlijkse darttoernooi weer gehouden in de Bazuin te Triemen.Hier kwamen maar liefst 32 man op af. Nadat er om 19.30 uur werd geloot kon de poulefase beginnen.  Hier zaten leuke wedstrijden tussen en werd er af en toe een 180 gegooid.In het hele toernooi werd er maar liefst 7x 180 gegooid! Rond 22.00 uur was de poulefase afgelopen en konden we ons klaar maken voor de winnaarsronde en de verliezersronde.  Hier werden mooie en spannende wedstrijden gespeeld wat veel leidde tot een beslissende leg. Eenmaal aangekomen bij de halve finales werd er in de verliezers ronde een spannede wedstrijd gespeeld tussen Jan Kempenaar en Fokke Oane vd West. Hierin wist Fokke Oane de wedstrijd naar zich toe te trekken en won de wedstrijd met 3-2. De andere halve finale ging tussen Jan-Aldert Brandsma en Willem Merkus hier was Jan-Aldert de sterkste en hij ging...

Lees verder » [post-views]