Glazen huis voor goede doel in Dokkum vernieuwd

Het Glazen huis voor het goede doel in Dokkum dat aanstaande zaterdag op de Zijl in Dokkum staat is dit jaar vernieuwd. De actie van Lionsclub Noordoost-Friesland heeft als doel om nieuwe cadeaus in te zamelen voor kinderen die aangewezen zijn op hulp van de voedselbanken uit de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. Dit jaar is er onder andere een uitbreiding van het Pietenparcours, kunnen kinderen schilderen onder leiding van Anke’s Art en worden er snelportretten geschilderd. Vanaf 11.00 uur is het Glazen huis op De Zijl in Dokkum aanwezig.Ontmoet Sinterklaas Verder zijn er veel vertrouwde onderdelen. Kinderen kunnen een Pietenparcours volgen en daarmee een Hulp-Pietendiploma behalen. Daarnaast draait het Rad van Sinterklaas met prijsjes die ter beschikking zijn gesteld door vele lokale ondernemers, zijn er wafellolly’s gebakken door Jancooks4you en zorgt de Saxenbende op de middag voor een vrolijke noot. Tijdens de actie is tussen 14.00 en 16.00...

Lees verder » [post-views]