KiKa bij Dickens Winterfair in Wâlterswâld

Komende zaterdag 25 november zal KiKa ook aanwezig zijn in de Nije Warf te Wâlterswâld. Vanaf 10:00 uur ’s ochtends tot 20:00 uur ’s avonds worden bezoekers in staat gesteld een financiële bijdrage voor KiKa te leveren. Tijdens de Dickens Winterfair worden weer veel bezoekers verwacht.Prinses Maxima CentrumNaar verwachting zal op 6 juni 2018 in Utrecht het Prinses Maxima Centrum voor Kinder Oncologie worden geopend door Koningin Maxima. Het Prinses Máxima Centrum wordt het grootste kinderoncologisch centrum van Europa. De beste zorg voor kinderen met kanker en onderzoek naar kinderkanker komen in dit centrum onder één dak. En niet, zoals nu het geval is, verspreid over zeven verschillende locaties in Nederland. Deze centralisatie zal de kwaliteit van zorg en onderzoek verder verhogen.KiKa KiKa is één van de grootste financiers van het Prinses Máxima Centrum. Zowel de bouw als de onderzoeksgroepen die voor het Prinses Máxima Centrum aan de slag gaan, worden...

Lees verder » [post-views]