Pegasus turnsters presteren goed bij 2e divisie wedstrijden

ASSEN De eerste voorronden turnen in de tweede divisie wedstrijden zijn afgelopen weekend gehouden. Een wedstrijd waarin naast de dagprijzen de eerste startbewijzen voor de noordelijke toestelkampioenschappen behaald konden worden. Tevens waren de totaal scores van belang. Deze worden bij de scores van de tweede wedstrijden op 13 januari geteld en bepalen de kwalificaties voor de kwart finales van de Nederlandse kampioenschappen. Josine Kruijshaar en Rineke Haarsma turnen dit seizoen hun eerste wedstrijden in de categorie junioren 2e divisie. Van te voren bekend dat dit seizoen zwaar zal worden. Niet alleen door het bijzonder hoge niveau en de concurrentie van de voornamelijk “turnschool” deelneemsters. Dit jaar krijgen de Pegasus turnsters ook te maken met de 2e jaars junioren, deelneemsters welke voor het tweede jaar bij de junioren uitkomen. De twee leden van de Lemster vereniging turnden een prima wedstrijd. In voorbereiding op de wedstrijden in Assen hadden beiden in samenspraak...

Lees verder » [post-views]