Slechte eerste helft nekt Oostergo tegen RWF

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen R.W.F. uit Frieschepalen op het programma. Vorige week kwam er een einde aan het bekeravontuur van Oostergo in Leeuwarden. Tegen 1ste klasser LAC Frisia werd met duidelijke cijfers, 10-0, verslagen. Wie dacht dat Oostergo deze zeperd tegen R.W.F. wel even recht kwam zetten, kwam bedrogen uit.Vaak kun je aan de warming-up al zien, hoe een elftal de wedstrijd in zal gaan. De warming-up van R.W.F. was pittig op en aan de koppies was te zien dat ze er vanmiddag op sportpark De Streng vol voor wilden gaan. De warming-up van Oostergo was tam en het ontbrak in de eerste helft aan de absolute wil om te winnen. De wil om te winnen was er bij R.W.F. wel. Onze tegenstander kent een stroeve seizoenstart als degradant uit de derde klasse. Oostergo kende een goede start, maar dit was afgelopen zaterdag de eerste helft niet terug...

Lees verder » [post-views]