IJzersterke line-up voor Freezerock festival in De Westereen

DE WESTEREEN – Zaterdag 27 januari wordt het jaarlijkse Freezerock festival weer gehouden in `t Badhus in de Westereen. Tijdens deze editie spelen er vier bands, en hun bekende DJ`s met hun vinyl classics. Junkyard Dogs is geen onbekende, deze band speelt al 20 jaar de bekende covers van ZZ-Top, Queen, AC/DC, Whitesnake en vele anderen. Zo kun je een swingende avond verwachten met veel afwisseling in de muziek stijl. Toch is de meeste muziek die de band speelt uit de jaren 70/80 rockscène. Wildebeast maakte al een verpletterende indruk op Windkracht (festival op een boot) waarna gelijk is besloten om deze band voor Freezerock te boeken. De energie van deze mannen maakt het onmogelijk om stil te blijven staan, met hun opzwepende rock `n roll/speedrock. Met een overdosis aan nieuwe energie zijn zanger/gitarist Sytse Bloem en bassist Erwin Pijpker na het opdoeken van Buffalo Roam Joris van Montford achter een drumstel gezet...

Lees verder » [post-views]