Saar aan Huis, een nieuw concept voor particuliere mantelzorg in Fryslân

HEERENVEEN: Sinds 1 januari 2018 is Saar aan Huis, een landelijke organisatie voor particuliere mantelzorg van start gegaan met een vestiging in de regio Hart van Fryslân. Franchisenemer Willeke Philips voorziet hiermee samen met haar man André in een oplossing voor de groeiende vraag naar (betaalde) mantelzorg. Noflik en mei nocht thús wenje ‘Ouderen en zorg is een actueel thema. Ouderen blijven langer thuis wonen. Velen willen en kunnen dat ook, maar wat extra hulp is daarbij nodig. Vaak kan die geleverd worden door kinderen of vrienden, maar dat lukt niet altijd vanwege de privé situatie of omdat ze ver weg wonen. Dan biedt Saar aan Huis een oplossing’, aldus Willeke.’Noflik en mei nocht thús wenje’ is ons motto. In een persoonlijk gesprek komen vragen maar ook onzekerheden of struikelblokken waar een oplossing voor nodig is boven tafel. Saar als waardevolle aanvulling Saar aan Huis is een klantgerichte organisatie die...

Lees verder » [post-views]