Lezing Stevo Akkermans in Trinitas

HEERENVEEN –  Op maandagavond 29 januari komt Stevo Akkerman om 19.45 uur een lezing geven in Trinitas te Heerenveen. Stevo Akkerman is auteur, journalist en columnist. In dagblad Trouw verschijnt drie keer per week een column van zijn hand waarin hij eerlijk, kwetsbaar en scherpzinnig verbanden, waarden, humor en ook hypocrisie in onze samenleving en in de gebeurtenissen in de wereld blootlegt. In oktober 2017 ontving hij de J.L. Heldringprijs voor beste columnist. Akkerman schreef o.a. het boek “Donderdagmiddagdochter”, dat met verschillende prijzen werd bekroond. Dit autobiografisch boek gaat o.a. over het verlies van een kind en de rol van het geloof daarin. Akkerman kiest voor een ‘geloof met gaten’ – maar wat als zijn vrouw een andere weg kiest? Onlangs verscheen van Akkerman het boek “Het klopt wel, maar het deugt niet” – de maatschappelijke moraal in het nauw. Onze samenleving zit vol gevaarlijke prikkels die ertoe leiden dat de...

Lees verder » [post-views]