Voorbereidingen Biddle Survivalrun bijna weer van start

KOOTSTERTILLE – Op 27 januari gaan de voorbereidingen van de 17e Biddlesurvivalrun in Kootstertille weer van start. Vanaf die datum gaat de bouwploeg van Stichting Survival Kootstertille iedere zaterdag aan de slag om ook dit jaar weer mooie uitdagende hindernissen op te bouwen. Stichting Survival Kootstertille houdt dit jaar op 11 maart voor de 17e keer de Biddle survivalrun. Er zullen rond de 1500 survivalrunners aan de start staan. Er staat hun weer een afwisselende route van 4,5,8 of 11 kilometer te wachten met uitdagende hindernissen voor beginnende, maar ook goed getrainde survivalrunners. De survivalrun kent een grote diversiteit aan hindernissen wat veel voorbereiding vergt. Er worden vele kilometers touw, zware balken en ander materiaal verwerkt in de hindernissen, welke allemaal door vrijwilligers worden opgebouwd. Om er voor te zorgen dat alle deelnemers veilig de hindernissen kunnen volbrengen, moeten deze voldoen aan voorschriften van de Survivalrunbond Nederland. De opbouw is ieder...

Lees verder » [post-views]